Gradering i strålade solsken

En ovanlig gradering blev det, den första i klubbens historia som hölls utomhus. I Coronatider har vi ingen tillgång till träningssal utan har fått träna utomhus mer än halva terminen. Att även graderingen skulle hållas utomhus kändes därför nästan lite självklart.

I strålande solsken samlades terminens duktiga utövare på gräsmattan vid Henåns skolas lekplats. Som sig bör är graderingen en riktig familjefest med nära och kära som publik. Lite extra fjärilar fanns det nog i många magar men det visades inte upp.

Graderingsförrättare Reine och tränare Stefan höll i graderingen, de passade även på att ge lite tips och råd inför höstens träningar. Idel lovord östes över våra unga medlemmar, då alla presterade och gjorde sitt yttersta.

Visst klarade sig samtliga som vågade sig på en gradering, de fick åka hem med ett bälte. Innan alla skingrades så bjöd klubben på riktig smaskig fika som dukats upp i skolans lilla lusthus. Bullar, kakor och sötsaker försvann snabbt ner i hungriga så magar.

Styrelsen vill passa på att tacka alla barn som kommit till våra utomhusträningar trots att det många gånger varit isande kallt. Ett gott humör och stort intresse har genomsyrat hela vårterminen. Ett tack även till engagerade föräldrar och till duktiga våra tränare som stöttar och peppar med stor entusiasm.

I slutet av augusti börjar nästa termin, info om detta kommer ut på hemsida och via medlemsmail.

Lämna ett svar